Op zoek naar Oude mozaïekplavuizen?

 
Oude mozaïekplavuizen
Groot Assortiment Oude Mozaïek tegels MercatorCo.
Bent u op zoek naar unieke, oude mozaïek tegels? Bekijk onderstaand assortiment dan eens goed. Wij bieden mozaïek tegels aan uit oude kloosters. Omdat in deze kloosters grote vertrekken hiervan waren voorzien, beschikken wij over verschillende soorten tegels, randtegels en binnen en buitenhoeken.
diamanten verlovingsring
Mozaïek tegels.
Het mozaïek is een flinke tijd uit de gratie geweest maar is momenteel met een opmars bezig. We zien niet zo zeer de oude taferelen die populair zijn maar meer eigentijdse stijlen die met de kleine steentjes tot mozaïeken of glasmozaïeken worden verwerkt.
prijs loodgieter
Patroontegels Vloertegels Impermo.
In de basis van cement worden. De productie van patroontegels in cement is een eeuwenoud artisanaal proces waarbij gebruik gemaakt wordt van natuurlijke materialen als marmer en kiezelpoeder. In de basis van cement worden tekeningen gebakken met pigmenten. Hierdoor is een cementtegel vrijwel onverslijtbaar.
persoonlijke leningen
Vind tegels in Knutselen op Marktplaats.nl.
Gelijmd op hardboard, gekleurd 11x11cm aantallen op aanvraag 100, euro per stuk gewicht tegel met board 66 gram dikte 5 mm. Graag mailen voor uitverkochte kleuren. 170110 Ook heel veel oude en antieke onderdelen in voorraad. Zo goed als nieuw.
kbc
Toegepaste oude vloertegels Grootste collectie oude gietijzeren radiatoren en oude tegels.
Oude vloer toegepast in de intree/hal van een bed en breakfast. in een boerderij in oude stijl in Overijssel. een oude mozaiekvloer ceramic vloer in een toilet. Een oude ster tegel in een klassieke keuken. Oude vloertegels toegepast in een badkamer.
Plavuizen Van den Bossche, passie voor tegels.
Plavuis is dus een oude Nederlandse benaming voor gebakken klei tegels ook wel estrikken, boeren plavuizen, abdijplavuizen genoemd. Deze plavuizen ziet u veel terug in oude boerderijen, ze werden vaak gebruikt omdat het een degelijk materiaal was. Nu worden deze weer meer toegepast, om de warme uitstraling en het rustieke karakter.
Mozaiek Tegels Natuursteen, Keramiek, Glas Impermo.
Van keramische mozaïeken tot natuursteen of glas. Je vindt altijd wel een mozaïek die aan jouw budget en. Mozaïek vind je in alle kleuren en vormen, zodat ze gegarandeerd in elk interieur passen. Van keramische mozaïeken tot natuursteen of glas.
Den Ouden Tegel De grootste collectie tegels van Europa.
In ons 3D-programma wordt er op basis van uw afmetingen en de gekozen tegel een plan geschetst, zodat uw project zeer visueel wordt en zie je hoe de ruimte eruit zal zien. Meer weten over Den Ouden Tegel. BEZOEK ONZE SHOWROOM.
Oude tegels Grootste collectie oude gietijzeren radiatoren en oude tegels.
Het aanbod van onze oude en antieke tegels is steeds wisselend. We hebben veel partijen oude en antieke vloertegels met patronen, patroontegels, de zogenaamde motieftegels, mozaiektegels, jugendstil vloertegels, art deco vloertegels, etc. Ook effen antieke tegels, zwart wit tegels, en antieke plavuizen en hardsteen hebben we in ons assortiment.

Contacteer ons