Op zoek naar stoffeerder leeuwarden?

 
stoffeerder leeuwarden
Woningstoffering Friesland Jan de Vries Woningstoffering.
Afspraken en stofferen door één persoon. Mijn werkgebied is Zuidwest-Friesland, Zuidoost-Friesland, Midden-Friesland tot de regio Leeuwarden en de Noordoostpolder. Wat u op de website ziet, is maar een klein deel van ons assortiment. Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak maken?
spaarrekening met hoogste rente
Stoffeerder vacatures in Friesland NationaleVacaturebank.nl.
9 dagen geleden geplaatst 32 40 uur Lagere school Stoffeerder Mega Jachten. Wegens succes zijn wij per direct op zoek naar fulltime allround stoffeerder in het bezit van rijbewijs in het bezit van rijbewijs BWij zoeken stoffeerder voor wij per direct op zoek naar fulltime allround stoffeerder.
schoonmaakbedrijf amsterdam
Prins Festonnering Leeuwarden the Art of Carpet making.
De juiste afwerking Festonnering van tapijt en karpetten draagt bij aan de uitstraling van uw interieur en verlengt de levensduur. Met ruim 20 jaar ervaring is Prins festonnering een betrouwbare partner voor de zakelijke markt gebleken. Kundig, vlot, zorgvuldig en concurrerend.
beurskoers philips
moeys ramen en deuren derveaux keukens stoffeerder leeuwarden.
Zoeken naar stoffeerder leeuwarden. antieke kasten te koop gevraagd. Prins Festonnering Leeuwarden the Art of Carpet making. De juiste afwerking Festonnering van tapijt en karpetten draagt bij aan de uitstraling van uw interieur en verlengt de levensduur. Met ruim 20 jaar ervaring is Prins festonnering een betrouwbare partner voor de zakelijke markt gebleken.
certified agile tester
Joustra Stoelverzorgers: Herstofferen, stofferen en onderhoud.
Joustra Stoelverzorgers is een sociale onderneming en bestaat uit een vakkundig team van 35 medewerkers. Wij zijn als grote industriële herstoffeerder voor het Nederlandse bedrijfsleven en voor maatschappelijke organisaties zoals de zorg, het onderwijs en de overheid een toonaangevende partij.
kartonnen bekers
Jan Snor cursus zelf meubelstofferen in Friesland.
Jan Snor, de stoffeerder, adviseert je op de cursus wat je nodig hebt. Begin januari 2016 week 2, de week van 11 januari gaan de nieuwe cursussen van start. Welke middagen en avonden dat worden wordt aan de hand van de aanmeldingen bepaald. Je kunt je hiervoor aanmelden onder vermelding van naam, woonplaats, telefoonnummer en je middagen/avonden van voorkeur. Uiteraard kun je ook eerst even mailen of bellen als je nog iets wilt weten. De cursuslocatie is de Kultuurfabriek in Alde Leie Oude Leije, gemakkelijk bereikbaar vanaf de haak rond Leeuwarden.
online marketing
Helena uit Leeuwarden Advertenties op Marktplaats.nl.
Dames laarsjes blauw maat 41 Tamaris. Zo goed als nieuw, prachtige blauwe tamaris laarsjes maat 41 reden verkoop: toch te hoge hakken verzendkosten kiala ophalen afhaalpunt slechts 3.95 Zie ook mijn overige advertenties. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.
dsl vpn
Auto-Interieur bekleden? JT-Autobekleding Autostoffering.
Voor lederen interieurs, vervanging en reparatie van auto, boot, en camperbekleding maar ook voor cabrioletdaken, buddyseats, hemelbekledingen, tandartsstoelen en medisch meubilair bent u bij ons aan het juiste adres. Het aanpassen, bekleden of repareren van autostoelen is een vakkarwei, waar wij al vele jaren ervaring in hebben.
seo specialist
Stoffeerder in Leeuwarden, Franeker of Dokkum.
Een goede stoffeerder uit Leeuwarden, Franeker of Dokkum houdt zich bij meubels bekleden met veel meer dan textiel of leer bezig. Hij brengt zijn kennis in stelling als het gaat om jute, koperen veren, handgelegd rietwerk of over vulling zoals zeegras.
logo ontwerpen
De stadsmeubelmaker Ronald van der Zwaag.
Deze naam vindt u terug op mijn oude pand aan het Zuidvliet in Leeuwarden. Hier is mijn werkplaats. Een fijne plek waar ik graag werk en plannen maak. Dit is de plek waar ik het vak van meubelmaker en restaurateur geleerd heb van Jan van der Meulen. Jan volgde de opleiding tot meubelmaker en leerde het eveneens in de praktijk van zijn vader Sipke van der Meulen. Die begon in 1935 voor zichzelf als meubelmaker en stoffeerder.
wat is kurkuma
Home De Mooi Stoffeerder.
Bij De" Mooi Stoffeerder" laat u het interieur van uw auto, boot, camper of caravan vernieuwen of herstofferen. De stoel of bank waar u nog zo lekker op zit kunnen wij opnieuw bekleden. Een buddy seat of motorzadel verhogen, verbreden en herstofferen laat u door een specialist van De" Mooi Stoffeerder" doen.
mkb servicedesk
demooistoffeerder.nl stoffering van bootkussens, camperkussens, caravankussens, tuinmeubelkussens, autostoelbekleding.
Elk kussen in uw boot, camper of caravan heeft vaak een unieke vorm en afmeting. Schuine kanten, ronde vormen, om dit te bekleden vereist vakmanschap." De mooi stoffeerder" maakt kussens op maat en wij passen ons aan uw stoffering wensen aan.

Contacteer ons